LLORET DE MAR GUIDE

Lloret de Mar – når man høre det tænker man med det samme ungdom/ fest&farver – men det er så meget mere. Byen er virkelig hyggelig og der er faktisk mange flotte ting at se. Jeg har lavet en lille guide, så i kan se lidt af de ting byen byder på. 

Hotel Mundial Club ★★★

Hotel Mundial Club ligger helt fantastisk i forhold til centrum – man kan gå til både strand og shopping. Faktisk ligger det lige ved siden af en stor gade med butikker som Mango og Stradvarius.  Hotellet har en god størrelse og et udemærket poolområde.

Lloret de Mar Beach.

Stranden i Lloret de Mar er skøn, det er en grov sandstrand med de skønneste bølger. På stranden er der både vandsport, mulighed for sejlture og små cafeer med mad og lækre drinks. Sandet er perfekt til et strandtæppe, fordi det nemt kan børstes af – man er ikke helt tilsandet som på strande med fint sand.

Smukke ting at se.

Byen kan godt virke meget turist/ungdoms præet – men der er faktisk rigtige mange smukke ting at se hvis man holder øjnene godt åbne. Hotel Guitart Rosa skal man altså gå forbi og kigge en tur ind i haven – det er helt lyserød og fyldt med blomster. Inde imellem de mange butikker ligger også denne smukke kirke som er et besøg værd.

Mad & drikke.

Lloret de mar har nede ved havnen en række gode restauranter med fisk, kød, tapas salat osv. Almindelige charter restauranter. På hovedegaden kan man til frokost købe de lækreste pizza slices (det skal prøves) Ellers er der almindelige mad steder og flere supermarkeder. De må dog være kendt for deres store flotte drinks og selvfølgelig spaniens elixir Sangria.

___________________________________________

GOD FORNØJELSE.

 

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.