LEOPARD & FLOWERS

Hej girls! Jeg har hevet en gammel klassiker ud af skabet – mit leopard tørklæde fra Malene Birger. Jeg elsker de ting som bare altid er pæne. Jeg har på det seneste solgt en del ud af min garderobe, fordi den bugnede af ting jeg aldrig brugte. Og så har jeg besluttet at købe nogle ting som er nemmere at style på kryds og tværs. Plus at min opsparing ser endnu bedre ud og jeg er klar til storby getaway. Blomsterne købte jeg til mig selv i går, fordi jeg havde købt denne nye vase på Ellos. Jeg skal selvfølgelig nok flashe min nye vase med buketten i, for den er altså så fin!

/ IDA BENEDICTE

Share:

2 Comments

  1. 10. oktober 2016 /

    Du ser simpelthen så stjerne godt ud hele tiden! <3
    Elsker din jakke!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.