LA MER SKINCARE

Produkterne er sponsoreret af La Mer. 
Jeg blev kendt med La Mer for ca et halvt år siden hvor jeg købte en foundation fra brandet. Den var blød som silke på min hud og jeg vidste allerede der at jeg måtte eje flere af produkterne. Jeg har siden også brugt La Mer sheer pressed powder og the cleansing micellar water.
I sidste uge modtog jeg disse to produkter; La Mer moisturizing cream og the revitalizing serum. Jeg har brugt produkterne siden og både min hud og jeg stråler. Man kan virkelig mærke at produkterne er det rene luksus og jeg nyder at påføre dem på min hud.
Det er faktisk lidt en drøm der er blevet til virkelighed, at få lov til at samarbejde med La Mer. Jeg har bare været opslugt af universet fra den dag jeg opdagede brandet.

Har i set den nye Soleil de La Mer kollektion? 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.