KOH CHANG GUIDE

Om Koh Chang / Navnet på øen betyder elefant øen på thailandsk. Koh Chang er Thailands anden største ø, 80% af den er dækket af regnskov. Ud over den frodige regnskov emmer øen af bounty strande med tyrkis blåt vand. Koh Chang er Thailands 2. største ø efter Phuket og en af de 47 øer som udgør Koh Chang National Park. Selvom øen er forholdsvis stor er den slet ikke så turistet endnu, der har faktisk kun været turister de sidste 10 år, så der er rig mulighed for at opleve uspolerede strande og områder.

Siam Beach Resort / Hotellet ligger på lonely beach, helt nede ved vandkanten. Man kan både bo i lejligheder og bungalows med egen pool. Vi boede i en stor lejlighed da vi elsker stranden og havvandet. Polen var stor og lå lige ned til havet. Det var det første hotel vi bookede på Koh Chang og vores første gang på øen. Vi sejlede dertil med en færge og blev kørt igennem junglen til hotellet. Stranden var helt magisk.

Hotel AWA / Vi boede efterfølgende tre dage på AWA, som er et nyt luksus hotel. Jeg har aldrig været i så smukke rammer før, alt var smukt og perfekt. Poolen var 72m lang og hotellet lå også lige ned til vandet. Maden var det bedste vi fik i thailand og hotellet havde sat ekstra fokus o på service og velvære. Hvis jeg nogensinde kommer til øen igen, bliver det ikke uden nogle dage på AWA.

*Som øens navn siger er der mange elefanter på øen, desværre ikke så mange som der var engang – så det er vigtigt ikke at støtte de dårlige forsøg på at lave turistattraktioner. Elefanter er de smukkeste dyr, de er vilde og egner sig slet ikke til at være sammen med mennesker. Nyd synet af de smukke dyr med benene plantet på jorden.

 

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.