Kjole & t-shirt trend

Hej girls,

Jeg elsker at gå i kjoler, men jeg kan faktisk bedst lide ting med ærmer, så jeg er blevet ret fan af at have en t-shirt under mine stropkjoler.  Det giver også lidt kant og gør outfittet en smule mere sporty. Kjolen er fra Asos og købt på udsalg og t-shirten h&m. Man kan jo bruge hvilken som helst kjole og t-shirt både i mønstre og farver – det handler nok bare om hvor modig man er. Så spring ud i det, hvis du ikke allerede er fan af trenden.

Kjolen findes her og solbrillerne til den bedste pris her.

Love / Ida

Share:

4 Comments

 1. 17. juli 2017 /

  Jeg har et lidt anstrengt forhold til det, men der er jo også forskel på hvad der sættes sammen. Fx en t-shift med print over brystet der ikke rigtig kan ses, kommer hurtig til at se sjusket ud

  • fashionpost
   Forfatter
   17. juli 2017 /

   Det vil jeg give dig ret i! T-shirten skal helst været printet over det hele eller slet ikke 🙂

 2. 18. juli 2017 /

  Jeg elsker den kombination – synes det er så cool 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.