CIRCLE LIVING JUL REKLAME

JULEGAVER TIL HENDE

Jeg ønsker mig hvert år lidt nyt lingeri – livet er nemlig i mine øjne, for kort til grimt undertøj og nattøj. Som stylist er det også noget jeg råder mine kunder til, for det giver en endnu bedre udstråling og en god fornemmelse, når man ved at man er klædt pænt inderst til yderst.
Hos Hunkemøller har de alt fra sexet undertøj til det bamseblødt nattøj.

To af ønskerne på min liste er en fluffy morgenkåbe, til de kolde vinter morgener. Jeg er en frossenpind, så jeg sover altid i min pyjamas og har min morgenkåbe og futter lige ved sengekanten.
Det andet er en og en kimono til når jeg kommer ud af badet og skal ligge make up foran spejlet.

Så mangler du de perfekte julegaver til kvinden i dit liv, en god veninde eller en anden du holdet af, kan jeg varmt anbefale at kigge forbi Hunkemøllers wepshop eller en butik, hvor de giver super god rådgivning til størrelser mm. Jeg har brugt deres undertøjssæt i flere år med stor succes! Komforten er god og de har modeller for alle.

P.S. Mangler du noget ekstra lækker og specielt, så tjek Doutzen Kroes kollektionen.

Glædelig 1. december.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.