Jul #3 traditioner

Jeg elsker julen og traditioner, derfor tænkte jeg, at jeg ville dele mine yndlings traditioner med jer!

  • Konfekt hos min kære mor med min søster i starten af december. Vi har altid en fest og fjoller os igennem en hel aften. Vi tre er bare så gode sammen.
  • Risalamande og “kampen” om den smuttede mandel. De små lyverier og den barnlighed som kommer op i alle omkring bordet. Jeg elsker også smagen, så den skal sidde lige i skabet den aften.
  • Sang og dans om træet. Vi synger traditionen tro altid “rundt om en enebær busk” og laver alle fakterne, som den sidste sang. Vi er alle sammen grinefærdige og klag tin at sætte os omkring bagefter.
  • Én gave af gangen. Det er en tradition jeg virkelig holder fast i, for jeg ved hvor lang tid mine medmennesker bruger på at finde fine gaver, pakke ind og skrive små kort. Det er jo lige så skønt at give som at modtage – så glæden bliver bare endnu større når ens familie medlemmer smiler og ser meningen med gaverne.
  • Den årlige juletur, som kan være alt fra Aarhus til Hamburg med overnatning. Kasper og jeg plejer at tage en lille hyggetur. Det er et skønt tidspunkt med et lille afbræk fra den travle hverdag.
  • Kreativ gave indpakning og små projekter.

    Hvilke traditioner holder du mest af ved julen?
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.