Jul #2 Pynt til gaver og træet

Jeg har altid holdt af at være kreativ og bruge mine hænder. I år besluttede jeg allerede i november måned, at jeg ville pakke ind i genbrugspapir og lave mit eget pynt til gaverne. For mig er halvdelen af gaven indpakningen, jeg sætter virkelig pris på en smuk gave og hygger mig med at lave fine gaver til andre. Jeg har samlet et par ideer her.

Ideer til pynt:
• Avis klippet til hjerter eller andre former.
• Tørrede appelsiner med glimmer.
• Bånd og silkepapirs rester.
• Grene og tørrede blomster.
• Glimmer.

Appelsinerne har i helt sikkert set på Instagram, de er et hit i år. Jeg så dem faktisk i Malmø i oktober, hvor de blev brugt på drinks og før jeg selv nåede at lave dem, var de blevet en hel insta-trend.
Pyt, de er hammer dekorative alligevel.

De andre ting har vi enten i postkassen, haven eller måske dine børns/eller din egen kreative kasse. Brug det du har og vær kreativ i stedet for at købe nyt.

Sæt noget skønt musik på og sving saksen – det bliver helt sikkert lagt mærke til. Julen er hjerternes fest, nyd nuet.

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.