JOB TIL FASHION WEEK

SMK – Statens Museum for kunst.

Jeg søgte nogle uger inden modeugen startede et job hos Samsøe & Samsøe til deres show – og jeg fik det dælme. Jeg skulle hjælpe til som seater, møde op i en sort elegant nederdel og sorte stiletter.

Jeg tog et formiddags fly til København d. 7 august med sommerfugle i maven. Jeg skulle først møde op kl 15.00, så jeg nød en tur rundt i København på cykel inden. Det var rart med noget luft inden jeg skulle være klar til en masse ivrige mennesker.

Lokalet var storslået og det hele var sat så fint og enkelt op – i rigtig Samsøe & Samsøe stil. Vi blev instrueret, fik t-shirts og da dørene åbnede strømmede det ind med presse, indkøbere, influencere og folk fra alle de store magasiner.

Da alle var hjulpet på plads fik jeg lov til at stå på første parket ved ståpladserne og se showet. Det var hele fantastisk. Jeg var helt høj på vej tilbage til lejligheden.

(Jeg gik faktisk også som model til generalprøven, da de sidste modeller først ville komme i sidste øjeblik. Jeg var død nervøs, men det var nok min sidste og eneste chance for nogensinde at gå sådan en catwalk)

/ Ida

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.