PARIS-SKRUK & NY HAT

At slentre ned af de smukke gader, såede friske croissanter og se smukke seværdigheder. Jeg er total Paris-skruk lige for tiden, eller måske bare rejse-skruk generelt. Jeg var jo første gang i Paris i februar måned, og byen ramte altså plet i mit hjerte.

Men nu når jeg ikke har mulighed tage til Paris, må jeg jo tage Paris hertil.

Så jeg har købt en ny hat. Jeg synes den er lidt sød og cool, specielt i denne røde farve. Den bringer gode minder frem fra vores tur. Hvis vi ikke får muligheden for at tage en smuttur i november, skal vi helt sikkert på en storby ferie først i det nye år.

Læs min guide til Paris her.

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.