PERSONLIGT

JEG SKAL VÆRE MOR

Da vi skulle til Malmö i oktober og fejre min fødselsdag, startede turen lidt anderledes end vi havde forventet. Jeg stod op og fik fornemmelsen af at noget havde ændret sig og det skulle så vise sig at være sandt. Jeg tog en graviditetstest, som var positiv. Det gik ikke helt op for mig eller os, så jeg bestilte en tid til lægen med det samme vi kom hjem.
Jeg turde ikke rigtig håbe noget, før lægen havde bekræftet.

Der var selvfølgelig ikke nogen tvivl, så jeg har en lille spire i maven og har derfor startet en graviditets dagbog, som jeg deler med jer i løbet af de næste dage. For nogle af jer vil den være helt ligegyldig, men for andre kan der måske være brugbare ting i.

Vi har også været inde til kønsscanning, men det kan i læse mere om i min dagbog.

P.S. JEG ER SÅ LYKKELIG!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.