Jeg er blevet mor


For en uge siden blev vi forældre, præcis d. 27.06.2020 kl 07:37 blev vi forældre til den smukkeste lille dreng. Jeg kan faktisk ikke forstå at det allerede er en hel uge siden.

Mine veer startede fredag morgen ved fem tiden og tog ret hurtigt til følelsesmæssigt. Jeg følte der skete en masse i min krop men næste morgen kom han til ved akut kejsersnit. Forløbet var faktisk helt magen til det, som min mor gennemgik da jeg kom til verden for snart 28år siden. En beslutning ovenpå 26 timer med diverse undersøgelser, veer osv var det vi havde brug for – men mere om det en anden gang.
Egentlig ville jeg bare tjekke ind og dele nyheden og fortælle om min total indre lykke!

God weekend!

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.