I’VE BOUGHT SOMETHING NEW

IMG_1908

Hej piger!

En ting som altid er klistret på mig eller er med i tasken er mine Céline Thin Preppy solbriller – så jeg har lige bestilt et par i sorte også. Sunglasses shop har nemlig 25 % med koden FLASH15 på en masse af deres bestseller solbriller, så det var jo oplagt at købe dem nu. Jeg glæder mig til at modtage dem og få dem rettet ind ved en optiker så de passer til mit ansigt. Der er flere modeller fra Céline hvor rabatkoden kan bruges, plus at de i forvejen er til rigtig gode priser hos Sunglasses shop. Leveringen er 3-5 hverdage. Så skynd jer piger, hvis i skal nå at have nogle af de gode modeller!

cropped-PicMonkey-Sample.png

 

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.