I’VE BOUGHT SOMETHING EXPENSIVE..

IMG_2340

Hej piger,

I går kørte Kasper og jeg en spontan tur til Århus – og det endte med at blive en dyr affære. Jeg troede STYLEPASTE var lukket for good, men heldigvis ikke. Jeg kunne købe alt i den butik og da jeg kom til det lille rum med Céline tasker kunne jeg ikke dy mig – drømmetasken stod lige foran mig. Hvilken taske, det må i vente lidt endnu med at se…. Det er sjældent at jeg gør så dyre køb uden det er planlagt, men jeg kunne ikke tage hjem uden.  Jeg var selvfølgelig også i Cos, jeg elsker den butik! Den mangler altså i de Aalborggensiske gader. Jeg købte en sweater med nogle fine detaljer ved hals/skulder.

Aftenen stod i pigernes tegn – fem af mine skønne veninder kom kl 19 til tapas, vin og dans. Vi holdte et brag af en fest og jeg kom først hjem i seng kl 06 i morges. Jeg kan ikke huske sidst jeg har slået mig løs på den måde, men det var virkelig rart og sjovt. Jeg glæder mig kun til vores næste fest og til sommer hvor vi snakkede lidt om at tage til Skagen i sommerhus.

cropped-PicMonkey-Sample.png

Share:

4 Comments

 1. 20. marts 2017 /

  Det lyder som en skøn dag! Jeg glæder mig til at se drømmetasken 🙂

  • Fashion Ida
   Forfatter
   21. marts 2017 /

   Det kan jeg godt forstå – den er så smuk <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.