IT’S MY BIRTHDAY

Verdensklasse mandag: vækket på sengen med morgenmad, gaver og sang. Jeg bliver 25 år i dag. Jeg har altid synes at når man passerede 25 blev man voksen, sådan rigtig voksen. Så nu er jeg super voksen (måske).

Jeg har brugt dagen sammen med min mor, vi har været forbi min yndlings butik Me&Eliza og et smut forbi mine bedsteforældre til kaffe. I aften skal jeg ud og spise med Kasper – det bliver skønt med en ægte kæreste stund. Vi skal på CanBlau, en tapas restaurant. Jeg fik denne Noa Noa skjorte lige inden min fødselsdag, nederdelen er fra Mango og tasken er en fødselsdagsgave og fra Alexander Wang.

Må i gave den skønneste mandag!

Share:

4 Comments

 1. Tina KH
  23. oktober 2017 /

  Stort tillykke smukke med dine 25 år:-)
  Så skulle der næsten komme kanel i din retning.
  Da jeg var omkring de 25 år havde jeg besluttet mig for mand og børn, så jo vi er vel voksne omkring de 25:-)
  Håber du har nydt din dag godt og grundigt og er blevet så rigeligt begavet:-)

  • fashionpost
   Forfatter
   23. oktober 2017 /

   Tunid tak – jeg har haft den skønneste dag! <3
   Jeg har heldigvis kun fået kanel i små poser.
   Jeg håber også snart det bliver min tur til at stifte en familie.

 2. 24. oktober 2017 /

  Tillykke med fødselsdagen for noget tid siden 😛 Og sikke en skøn nederdel!

  • fashionpost
   Forfatter
   24. oktober 2017 /

   Det var i går, men mange tak 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.