I RØD & LEOPARD

Hej girls,

Jeg modtog jo nogle skønne pakker i sidste uge og i en af dem var dette silke tørklæde fra BeckSöndergarrd med leopard print. Silketørklæder er super fine til at peppe en skjorte, frakke eller bluse op. Jeg modtog også et i blå som jeg skal have med i weekenden når K og jeg skal på spa/wellness ophold med middag. Jeg glæder mig super meget og jeg skal nok tage jer med på min Instagram story. Jeg har købt den fineste blomstrede badedragt til opholdet.

Jeg har haft en lang dag med arbejde, så jeg vil hoppe tidligt i seng! I morgen kalder endnu en dag med besøg og arbejde med bloggen.

 

Share:

3 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.