I DAG ER EN STOR DAG!

Jeg har glædet mig til denne dag! Nu kan jeg endelig vise jer min nye shop, den hedder Bohéme og i kan finde alle de skønne produkter på facebook og instagramJeg har jo åbnet den sammen med min mor og vi har valgt nogle lidt anderledes items for at skille os ud og så er vi også begge lidt spirituelle. Vi køber små partier, så spring på hvis der er noget i ikke kan undvære. Vi vil løbende ligge nye ting op. Vi vil også være at finde til Lopper På havnen på søndag i Aalborg fra 10-15. Ses vi?

Jeg håber i vil tage godt imod den og like/følge begge steder, det vil gøre os meget glade og taknemmelige. 

/ LOVE.

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.