Husjagt & opbevaring

Indlægget er reklame.

Som jeg har nævnt tidligere er vi på husjagt. Status er, at der i 13år ikke har været så lidt huse til salg, som lige nu – typisk ik?
Vi har set en del og faktisk også budt på et, men vi blev puffet af banen af et andet par. Vi mistede faktisk pusten i et par uger, men vi er i gang igen og planlægger salg af vores lejlighed.

Vi ved jo ikke om den bliver solgt inden vi finder noget nyt – så vi har planer om at opmagasinere vores ting i et opbevaringsrum hos Pelican Self Storage, hvis det skulle ske. Vi bliver jo også forældre om godt 4 uger, så det ville være en enorm tryghed at vide at vores ting har det godt indtil vi står med nøglerne til drømmehuset.

Pelican Self Storage er en mulighed for både dig som skal flytte, opbevare arvestykker, sommer/vinter tøj, ting som ikke kan være i kælderrummet eller skal med på loppemarked osv. De har selvfølgelig sikkerhed og rengøring i fokus, så alle dine ting er sikret i forhold til fugt og uønskede besøg.

Generelle fordele ved at vælge netop Pelikan:

  • Opbevaringsrum i topklasse – alle rum er i god kvalitet med høj standard.
  • Temperaturregulering – så du undgår fugt og skade på dine ting.
  • Høj sikkerhed – i form af videoovervågning og kun med en personlig kode eller nøglebrik kan man komme ind på området. Du har selvfølgelig kun selv adgang til dit rum.
  • Personlig service – der er altid hjælp at hente i forhold til valg af størrelse af rummet.
  • Gratis trailer – der er mulighed for at booke gratis trailer, så du nemt kan få dine sager ud i rummet. Book online eller ring.
  • Gratis parkering – Der er selvfølgelig altid gratis parkering når du skal i dit rum med eller hente ting.
  • Mulighed for flytteservice – o professionelle flyttemænd for 849,- i timen. Super god og flexibel service.

Det er både muligt som privatkunde og virksomhed at opbevare hos dem – så tøv ikke med at få et godt tilbud. Jeg kan varmt anbefale Pelican og du kan se hvor det nærmeste sted er her.

/ Ida

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.