HOTEL VIKING GETAWAY

Med havets brusen i nakken og en varmt saltvandsbassin på toppen, ligger Hotel Viking i Sæby. Jeg besøgte det i weekenden til et Sif Spaophold. Vi ankom til hotellet lørdag eftermiddag og vi hoppede faktisk direkte i de hvide kåber og ned i deres AquaSpa område, hvor vi blev budt velkommen med et glas kolde bobler. Vi fandt lyn hurtigt roen i de dejlige omgivelser og i bassinerne udenfor hvor der var udsigt ned til vandet. Vi nød også en stund i den varme sauna efterfulgt af et dyp i det kolde gys.
Inden vi tog ned og spiste gik vi en forfriskende tur langs strandpromenaden. Hotellet ligger så man kan gå ned til stranden på ca 10 min.

Efter en tur ved vandet med vind i håret skulle vi nyde en 3 retters menu i hotellets restaurant – Asgaard. Vi blev placeret ved et hyggeligt bord med levende lys. Aftens menu bestod af: Forret / Hvide asparges & hollandaise Hovedret / Kalv, karameliserede æbler og estragonsauce Dessert / Citron tærte & brændt marengs. Alle tre retter faldt faktisk i vores smag og jeg var selv svært begejstret for forretten. Vi fik selvfølgelig vin til maden og der var heller ikke en finger at sætte på den. En anden ting som vi også lagde mærke til helt fra vi trådte ind, var energien og humøret hos tjenerne, vi har sjældent følt os så kredset om i en restaurant. Vi gik mætte, glade og trætte til køjs efter en begivenhedsrig dag.

Værelset vi boede på havde udsigt til det udendørs spa område og længere ude det smukke hav. Vi havde en lille altan hvor man kunne nyde morgensolen i sin hvide morgenkåde. Værelset var indrettet i en romantisk og hyggelig stil. Efter en god natssøvn spiste vi en god morgenmad i hotellets Café – en god traditionel brunch.

Efter morgenmaden besluttede vi os for lige at hoppe en tur i vandet igen. Det var et kæmpe plus at man måtte benytte områdets faciliteter efter check-out kl 11.00. Vi kørte hjem med et klart sind og en ny energi – og det er derfor jeg holder så meget af spa! Man kan ikke undgå at slappe af og det giver anledning til at drømme og tænke sig godt om. Vi kommer helt sikkert tilbage og kan varmt anbefale jer at besøge den gode Viking i Sæby.

Hvis i kunne tænke jer at prøve et ophold som dette kan i læse om det her. Opholdet indeholder et business værelse, adgang til spa/fitness, en 3 retters menu og morgenmad. Prisen er 1095,- pr. person i dobbeltværelse. 

 

Share:

3 Comments

  • Fashion Ida
   Forfatter
   11. april 2017 /

   Det var det helt bestemt også

  • Fashion Ida
   Forfatter
   11. april 2017 /

   Det var det helt bestemt også 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.