• Som i ved elsker jeg planter og mit lille indendørs…
  • Hjemmelavet chips

    En perfekt snack på terassen til et koldt glas hvidvin eller en god øl. [Eller lørdag aften foran tv’et med dynen og stængerne oppe.

    De tager ca 15min at lave.

    • 2-3 kartoffter (Eller så mange du ønsker at lave).
    • Olie – helst raps eller solsikke.
    • Havsalt og krydderier efter ønske.
    • Bagepapir.

    Fremgangsmåde:

    Kartoflerne snittes i tynde skiver, gerne med mandolinjern. De skal være tynde, men ikke papirstynde. Læg dem ud på et par stykker køkkenrulle og tør dem godt på begge sider. Lig derefter alle skiverne i en skål med olie og vend dem rundt så alle er vendt i olien.
    Spred dem ud på et stykke bagepapir, som kan være i din mikroovn – jeg klippede et, så det passede præcis. Drys med salt og krydderi.
    Bag dem derefter på 750 watt i 5-8min. Du skal hele tiden holde øje, for det er få sekunder som kan brænde dem på. Du bestemmer selv hvor mørke de skal være og det er nemt at fornemme når de ser bagte og sprøde ud.
    Tip: bagepapiret kan nemt bruges til næste portion, hvis du kom til at smage for mange første gang.

    Server med en hjemmerørt dit med frisk dild – velbekomme!

    Share:

    Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    @idabenedicte_

    Instagram has returned invalid data.