HER SKAL DU SHOPPE SECONDHAND

@vestiaireco

Må være favoritten når det kommer til high end! Jeg  kigger på siden flere gang ugentligt. Man kan finde smukke vintage tasker eller udsolgte modeller i butikkerne hvis man er heldig. Hos Vestiaire Collective er man sikret at varen er 100% ægte. Det er meget simpelt: man køber en vare af en privat person et sted i verden, personen sender det til det nærmeste Vestiaire Collective kontor, som verificerer varen og sender den videre til dig. Nemt, sikkert og lækkert!

@troispommesvintage

Jeg har endnu ikke købt noget hos dem, men jeg følger med på Instagram og de poster mange fristelser. Man skal dog være hurtig, hvis man skal nå at købe de gode ting. De har alt fra sneakers til designertasker.

@2ndwedit

De har en super inspirerende Instagram profil og mit seneste køb på deres webshop er et grønt marni bælte, som jeg virkelig er glad for. Det er oftest med anonyme leverandører, da tøjet kommer fra stylister og kendte ansigter. De har en god blanding af items, alt fra Malene Birger til Chanel.

@secondcopenhagen

DButikken ligger på Østerbrogade i København. Jeg følger dagligt med på Instagram. De kendt, for deres store udvalg af tøj og sko, som er næsten helt nyt – mærker som Isabel Marant, Valentino, Nué Notes, Findi, miumiu osv.

@lula2ndhandluxury

Antonigade 9 stuen th 1106 Kbh K.
– topmodellernes udsalgs sted, her vrimler det med specielle og anderledes high end luksus køb.

@hogenhof_preloved_luxury

En nyopstartet butik i Aarhus hvor man kan indlevere sit tøj, men også købe en masse lækkerier. Find butikken på badstuegade 18, Aarhus. Jeg skal helt sikkert forbi næste gang jeg er på de kanter.

@tojstory

Tøjstory åbnede sin første butik i Aalborg for fire år siden og indtog derefter Århus og åbnede endnu en. Butikken forhandler gode mærker til scandinaniske kvinder – mærker fra Ivan Grundahl til Chanel og Céline. Det er muligt at gøre sig nogle super køb til gode priser!

@bakkekildecph

Pistolstræde 4, 1102 Kbh K.
Butikken vrimler med lækre designertasker – priserne er  i den høje ende, men man får også det man betaler for. De har nogle af de aller dyreste tasker, som man kun kan drømme om!

GOD SECONDHAND SHOPPING!

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.