HEATHER & ÅRHUS TUR

Hej girls,

I skrivende stund sidder jeg i bilen med snuden rettet mod smilets by, Århus. K og jeg skal ned og kigge lidt butikker, i Dyrehaven og spise frokost. Jeg håber vejret bliver lidt bedre, som vejrudsigten siger – meeeeen, det er ikke altid til at regne med. Jeg  har min sommer taske med fra Leowulff, modellen hedder Heather og fåes også i sort, lyserød og blå. Der skal en del til at konkurrerer med min Céline taske, men denne er faktisk blevet en sommer favorit lige nu.

Tasken kan selvfølgelig købes hos min altid farvorit Me&Eliza her.

/ Ida

Share:

2 Comments

  1. 31. juli 2017 /

    Tasken er også virkelig sød!! God tur ♡

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.