Har du husket at give et kompliment i dag?

Hej girls,

En ting jeg synes at mange mennesker er lidt dårlige til, er at komplimentere hinanden. Et lille kompliment eller en sød bemærkning kan rede en hel dag eller i hvertfald give et smil på et andet menneskes læber. Jeg synes personligt at det er super vigtigt at møde verden med åbne arme og venlighed. Ros/komplimenter er en kæmpe motivationsfaktor, så hvorfor ikke rose når man alligevel tænker det? – ud med sproget og anderkend dine medmennesker, de vil elske det og det vil komme tilbage. Karma.
Jeg har tyvstartet lidt, for jeg skrev faktisk i sidste uge en besked, til en som jeg længe ikke har haft kontakt med og stemningen imellem os har ikke været den bedste. Jeg valgte at skrive fordi jeg faktisk ikke kunne lade være, rosen var bare så velfortjent! Jeg fik det sødeste svar tilbage og blev faktisk helt glad indeni.
Lad os lave en lille challenge – den næste uge vil jeg give mindst et kompliment hver dag, det kan være på mit job, her hjemme eller et helt tredje sted. Det skal selvfølgelig menes og komme fra hjertet. Vil i være med? 

Love / Ida

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.