HAPPY VALENTINES DAY

IMG_9817

Hej piger! ♥

I dag er en dag i kærlighedens tegn, en dag hvor man har mulighed for at være lidt romantisk og forkæle en man holder af. Man skal selvfølgelig vise sin kærlighed til sine nærmeste hver dag, men hvorfor ikke gribe chancen og være lidt pladder-romantisk og sukkersød. Jeg har brugt dagen sammen med min søster på bagning og hygge og i aften er jeg alene hjemme. Kasper er udenbys med sit arbejde, men vi har jo lige haft fire dage i skønne Paris, så kærlighedsbeholderen er allerede fyldt helt op. Jeg vil nyde mit eget selvskab og friheden til at lave lige dét der gør mig glad. Jeg er alleredet hoppet i min pyjamas, netflix køre på fjernsynet og en kop varm the er i min hånd.

KÆRLIGHED, KYS & KRAM TIL JER! ♥

cropped-PicMonkey-Sample.png

Share:

3 Comments

  1. 14. februar 2017 /

    Årh ja sådan en alene aften er heller ikke tosset, når man nu lige har været i kærlighedens by ☺❤

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.