GRØNNE FINGRE I LEJLIGHED

Indlægget er reklame for Queen Flowers.

Som i ved elsker jeg planter og mit lille indendørs drivhus. Det er så smart, når man bor i lejlighed og er blevet bidt af planter. Jeg har været i gang med at gøre det lidt sommerklar med en sukkulent mix fra QueenFlowers. Den består af 8 sukkulenter – 4 forskellige, som kommer i fine papirsposer.

Jeg elsker Queen Flowers fine buketter, de holder minimum 3 uger – men faktisk en del længere hos mig. Da jeg så denne sukkulent mix var jeg solgt! De er vildt nemme at holde, kan stå alle stedet og så pynter de jo så fint i mit lille drivhus. De kan både bestilles en enkelt gang som en gave til en du holder af eller som abonnement.

Vi leder jo med lys og lygte efter drømmehuset, men i disse tider er det ikke så nemt. Jeg glæder mig til at få en have, som jeg kan fylde med planter og blomster. Disse kan jo også stå ude.

En sukkulent mix.

  • Queen® sukkulentmix består af 8 sukkulenter.
  • 4 forskellige sorter med 2 stk. af hver sort.
  • Sukkulenter er nemme at passe og behovet for vanding er minimal.
  • Pakkes i miljøvenlige poser med hank.
  • Sorterne kan variere.
  • Du får altid de bedste sorter indenfor Echeveria, Gasteria, Haworthia, Adromischus og Crassula.
  • Queen® overholder naturligvis alle EU-regler om plantesundhed.

Er du sommerklar i drivhuset?

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.