GODE PODCASTS I SOLEN #1

Podcasts inspirerer mig helt vildt – så jeg tænkte jeg lige ville anbefale nogle stykker i ny og næ. Her er de første:
  • Brunch med Carla Mickelborg. Carla nyder sin brunch med en ny gæst i hvert afsnit. Hun bringer spændende emner op som kærlighed, dans og kærstesorger (og man bliver lidt sulten, når de fortæller om deres brunch tallerkner – så hav en sund snack klar).
  • Glimmerfabrikken – to inspirerende piger der interviewer til snak om alt fra sundhed til business. Mit yndlings afsnit er med Michelle Kristensen.
  •  Busi girl af Terese Ask – som navnet siger omhandler afsnittene om business men også at blive den bedste version af sig selv, om at turde at følge sine drømme og gøre det, der gør en glad.
  • Hverdags minimalisme som handler om tid, tanker og ting. Det er mit nyeste fund og jeg er ikke helt færdig med alle tre afsnit.

Der er flere afsnit ved hver af dem – så mangler i lidt at lytte til – så kan jeg varmt anbefale disse. Jeg holder jer opdateret med flere tips, så snart de er rullet igennem mine øre! God fornøjelse!

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.