GET PRETTY CHEEKS

Miild 01 PEACH PELLUCID økologisk mineral blush.

Så er det tid til endnu et Miild produkt – og denne gang er det denne smukke peach pellucid mineral blush. Jeg fik den til  Miild muse eventet i Århus. Jeg er faktisk ikke vant til at gå med blush, fordi jeg ofte synes det bliver for voldsomt og unaturligt. Denne har jeg forsøgt mig med på det seneste og jeg tænker at den fungere så godt, fordi det er en mineral blush. Den ligger sig som silke på huden og giver et ekstra lille pift til ansigtet. Jeg føler mig tilpas og smuk med den. Den kan selvfølgelig fåes i flere farver.

Jeg er lige nu på vej til Århus, ned og kigge butikker og hygge med K. Jeg skal helt sikkert også forbi Balsalen og kigge på Miild børsterne, som faktisk er på lager online igen.

God lørdag!

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.