GAVER FRA BORNHOLM

Jeg drømmer virkelig om at besøge Bornholm – jeg har i mine 25 år aldrig været der og det er en smule for dårligt. Men det må vise sig om det bliver denne sommer, indtil må jeg nyde mine fine gaver som Kasper kom hjem med i går. Han har været derovre i arbejdsrici – og så synes han lige jeg skulle forkæles. (I am so lucky). Det er et stribet strandklæde, den fineste keramik kop og så fik jeg en duftspreder. Jeg glæder mig til at nyde en iskaffe i koppen og ligge på strandklædet i Frankrig i uge 29! Han kender mig hvis ret godt efter 4 år, selvom han ikke selv tror det når det kommer til gaver.
God solskinsdag!
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.