FIND DIN INDRE SUCCES

– Det er en af de ting som står øverst på min liste i 2018!

Engang var det vigtigste for mig at se godt ud, have den sejeste taske og blive tynd som en ål – men jo ældre jeg bliver, kan jeg mærke at mit indre er langt vigtigere. De andre ting er da også skønne, men mit fokus skal fra nu af være mere på mit indre. Jeg vil finde min indre lykke og succes. Jeg har nedskrevet nogle punkter som skal få mig tættere på mit mål og som i måske også kan bruge:

– Start med at find ud af hvad succes og lykke egentlig er for dig. Hvad betyder noget og hvad er måske egentlig ikke så vigtigt.

– Tal højt om dine drømme, snak og fortæl andre om dem. Det motivere og skaber resultater at få sagt det højt.

– Sæt delmål, de små succeser skaber store suseccer på den lange bane. Vær realistisk, for det er bedre at lykkedes med lidt end at fejle med meget. Skriv dem ned og fejr de små sejre med noget du godt kan lide.

– Spred positiv energi, for det du sender ud, er det du får tilbage. Find det positive, selv i de dårlige ting, selvom det er svært.

– Accepter dig selv for den du er og den måde du ser ud – eller begynd på det. Det er ikke noget man nødvendigvis lige gør over night, men det vil gøre alting lettere er jeg sikker på. Jeg er selv i processen i det her. 

– Træk vejret ned i maven og tag ikke kun dine valg/beslutninger udfra dit hoved, men også hvordan det føles i maven. Mærk efter, det kan godt betale sig. Man skal selvfølgelig tage nogle chancer sometider, men det hele lykkedes som regel bedst når man har hjertet/maven med.

Gør mere af det der gør dig glad  

 

 

Share:

1 Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.