FEMINA DAGEN 2016

img_9265 femina3 femina2

FEMINADAGEN 2016

Min mor søster og jeg deltog i Femina dagen sammen og det var en festdag af inspiration og skønne kvinder. Vi fik et program over dagen som førte os igennem den ene spændende workshop efter den anden. Jeg fik især ny inspiration af Emilia Van Hauen, Feminas stylist Birgit og GHD teamet som gav en masse tips til et flottere hår. Der blev serveret en skøn frokost i Hotel Hvide Hus Comwell’s hyggelige omgivelser og snacks hele dagen. Jeg købte en GHD varmebeskyttende spray og en fin blondetop fra Companys. Og så fik jeg lidt inspiration til at genoptage min rutine med Buteau Pacifiques produkter (A-vitamin cremen er uundværlig). Vi havde en fantastisk dag og jeg har faktisk brugt nogle af de tips jeg fik på dagen. Det er en dag jeg vil huske længe og vil anbefale jer at deltage i næste år – det er det hele værd.

/ IDA BENEDICTE

Indlægget er lavet i samarbejde med Femina.

Share:

1 Comment

  1. 29. september 2016 /

    Det ser virkelig også ud til at være en hyggelig dag! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.