FALL HAS ARRIVED

fw16

Hola piger! Jeg har fundet mine vinterfrakker frem og faktisk allerede brugt den første i weekenden. Jeg længtes allerede efter varme sommeraftener og sandaler – men men, jeg holder nu også af lag på lag, pæne støvler og lækre strikketrøjer. Jeg har haft en skøn weekend! I den kommende uge er der en masse spændende på programmet – jeg finder en vinder af Badeanstalten konkurrencen, jeg vil vise jer min nye taske fra DAY samt anbefale en mega lækker brunch. Der vil helt sikkert også komme et outfit eller to.

……………………………………………………………………………………………………………….

Hola girls! The fall has arrived and it is now coat-time. I already miss the summer nights with sandals and summer dresses. BUT i also like alle the pretty knits and boots for fall/winter. I have had a great weekend. Next week I have planned some great posts for you – i will show you my new bag from DAY and tell you about a very delicious brunch. There will also be some new outfits. 

/ IDA BENEDICTE

Share:

3 Comments

  1. 2. oktober 2016 /

    Din frakke er så fin!
    Jeg er kæmpe fan af efterår <3 Det er uden tvivl min favorit sæson:D Og netop lag på lag, tykke halstørklæder og de smukke efterårs farver er bare en lille del af det fantastiske ved denne tid på året 😀

  2. 2. oktober 2016 /

    Hvor ser du godt ud 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.