FÅ DEN PERFEKTE START PÅ FERIEN

At rejse er at leve – men ferien skal jo gerne starte godt. Her er nogle råd til hvordan du sikre en god start og et godt ophold. Det kan betale sig at gøre sig umage.
Studér din destination inden afrejse.

Det er altid en god idé at læse lidt om ferie destinationen hjemmefra.Tjek klima, eventuelle ‘regler’ om påklædning på offentlige steder og det område du skal bo i. Se efter seværdigheder og områder – en ferie går altid hurtigt, så hvis man gerne vil se noget er det godt at være lidt forberedt. Det er også altid en god idé at vide lidt om det lokale sprog.

Planlæg og pak kufferteren i god tid (Lav pakke-lister).

Start med at lave to pakkelister i rigtig god tid, en til håndbagagen og en til kufferten. Sammenlign med tidligere ferier, så kan du hurtigt huske hvad du har glemt før. Kryds af på dine lister i takt med at du pakker. Husk at der også skal være plads til feriekøb på vej hjem.

Find et behageligt rejse outfit og hav det klar.

Der er ikke noget værre end at sidde i et par stramme jeans og en strik der kradser. Find et pænt og behageligt outfit du kan rejse i begge veje. Klæd dig på, så du kan holde varmen i flyet, men også så du kan tage nogle items af hvis du lander i varmen.

Pak alt det nødvendige i håndbagagen.

Oplader, computer, underholdning, en tandbørste, et fugtgivende produkt til ansigtet, headset, hovedepinepiller, læbepomade, snacks, penge, pas og rejse dokumenter.Vælg gerne en taske som kan lukkes, når den skal ligge i bagagerummet over dig.

Spis sund og let op til rejsen.

Spis sundt og let – små måltider op til og under rejsen, så sover man lettere og bedre i flyveren. Tag evt. nogle sunde snacks som mætter med i håndbagagen og drik massere af vand. Spis takeaway dage inden afrejse, så du ikke efterlader et køleskab med nyindkøbte varer.

Pak underholdning til rejsen.

Modemagasiner, kortspil, lydbøger, musik osv. Det gør rejsen lidt hyggeligere. Bladene kan jo også læses ved poolen på ferien og give inspiration. Kameraet skal helt sikkert også pakkes, så man kan forevige rejsen og de gode øjeblikke og vise til familie/venner når man kommer hjem.

Hav styr på hvordan du kommer fra lufthavnen og til der hvor du skal bo.

Betil bus eller taxa hjemmefra, så du ikke skal bøvle med det når du lander. Det giver tryghed og du kommet hurtigere frem.

Til sidst, nyd hvert et minut af din ferie!

 

Share:

2 Comments

  1. 17. januar 2018 /

    Åh super liste, man får jo helt lyst til at rejse væk med det samme 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.