FÅ EN SMUK SOMMERGLØD

Hej girls,

TIP/ Jeg har netop opdaget denne olie fra Dove med glimmer i. Den gør huden silkeblød og smuk at se på. Den er perfekt på stranden uden på solcremen eller på stængerne til en blomstret kjole. Den klistrer ikke og giver den smukkeste glød og kun endnu smukkere når huden bliver solbrun.  Jeg misunder lidt jer som enten ligger syd på eller er på vej inden længe – min sommerferie er jo først i september. Men jeg vil for første gang i flere år nyde den danske sommer og se frem til september, det er jo altid rart at have noget at se frem til. En ting jeg ved med sikkerhed er at når det bliver min tur til at ligge under eksotiske palmer skal denne med i kufferten.

God sommerdag!

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.