EVELEOS COUNTRY HOUSE

Jeg ankom til Eveleos Country House i buller-mørke, men jeg kunne alligevel fornemme magien lidt. Jeg kunne dufte de mange træer, varmen og så kunne jeg fornemme orangeri stemningen i min lille have, foran mit lille hybel, nr. 13.
Jeg har min egen lejlighed med himmelseng, badekar og en lille stue. Den er selvfølgelig indrettet i cypriotisk stil. Da jeg ankom stod der nogle fine gaver til mig – en pose med mad, en bog, solcreme, postkort, min egen guide til Cypern og en flaske hvidvin. Jeg føler mig altså lidt forkælet.
Vi bliver i alt 11 bloggere fra Danmark, Belgien og Holland. De allerede ankomme piger er så søde.

Lige her skal jeg ligge i dag og slikke sol. Poolen er lige foran og den skal jeg helt sikkert også have et lille dyp i, eller ti. Temperaturen er høj, 31 grader i dag. Heldigvis er der en frisk brise i ny og næ.

En af villaens katte – denne er ekstrem legesyg og sød. Jeg elsker dyr, så det er dejligt om morgen når man åbnet skodderne og ser en glad kat udenfor, hvor jeg skal nyde min morgenmad. Den besøger os på solstolene ved poolen og charmer sig ind i vores pigehjerter.

Der findes også genbrug/bæredygtighed i de smukke omgivelser hos Evelos Country House. Her emmer af ægte cypriotisk stil i form af planter, træer og krydder urter. Man må plukke alt i haven og tilføje til sin madlavning.
Følg med herinde hele ugen – jeg vil skrive et indlæg hver dag om vores oplevelser.

*Rejsen er sponsoret af Eliza was here.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.