EN NY GOD VANE

Save my face pillow.

Sundhedsproduktet der holder dit ansigt smukt og giver dig den skønneste søvn.

Jeg har henover sommeren skabt en ny skøn sove vane med disse puder fra Save My Face. Jeg startede med at sove med den store i en måned og derefter den lille ovenpå i en måned. De er blevet helt uundværlige og har faktisk gjort en forskel for min hud og søvn.

Save my Face puderne er skabt til at mindske rynker og skabe den perfekte støtte omkring nakke og skulder. Puderne er syet i 100% certificeret økologisk bomuld, fyldt med økologisk uld og betræk også i samme økologiske bomuld, som er aftagelig. De leveres i et økologisk bomuldsnet.

De har været perfekte for min nakke/skuldre og hjulpet på min spændingshovedepine, som jeg døjer med i perioder. Den har faktisk også haft en effekt på min hud. Jeg var ved at få en linje på kinden ved næsen – og den er faktisk næsten ikke til at se mere efter trykket på min kind ikke er der mere. Jeg har selvfølgelig kombineret det med brug af hudpleje, som jeg plejer. Så den fjerner selvfølgelig ikke rynker, men mindsker fremtidige nye rynker og gør at ansigtet ikke er så væskefyldt om morgenen. For mig har de, udover at det er en vanesag at bruge dem, kun været en fordel.

Certificeringer:
GOTS (global organic textile standard) – OREGON TILTH, OEKO-TEX, FAIRTRADE, og fyldet er 100% ECOWOOL.

Udover de ovenstående ting er den også god som støtte til gravide, til dig med ane problemer, for allergikere og så er den super ideel til rejsen i bil, tog, fly mv.

Save My Face Pillow har mine varmeste anbefalinger!

*Reklame.

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.