DRINKS O’CLOCK

img_0418

Hej piger! Det er lørdag og drinks tid. Jeg modtog denne fine flaske The Naked Grouse med tilhørende bog for et stykke tid siden. Bogens titel er The Naked Grouse – First Nordic Chapter. Jeg elsker elsker elsker drinks og specielt nye spændende slags. Bogen indeholder et væld af ukendte drinks for mig – jeg har allerede prøvet at lave en skøn en, det var et kæmpe hit. Alle opskrifterne er opfundet af nordiske bartendere. Jeg vil selvfølgelig dele opskriften med jer, så vi kan dele begejstringen. Jeg pyntede den med lime og massere af is.

40 ml. The Naked Grouse.

30 ml. Passionfruit purée.

20 ml. vanilje sirup.

20 ml. frisk lemon juice. 

/Opskrift af Thomas Jæger/

/IDA

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.