DEN VILDESTE MULIGHED

Inviteret af Eliza was here /
I ved hvis efterhånden godt at jeg elsker at rejse så når en mulighed som denne dukker op føler man sig heldig. Og samtidig at man gør det godt. Jeg har trods alt faktisk blogget siden 2012/2013 men på det seneste har det virkelig taget fart, hvilket gør mig så glad og stolt!
Om en lille måned sidder jeg i en flyver på vej til Cypern. Jeg skal på en kolonarisk rejse i et nyt bloggerhus arrangeret af Eliza was here. Jeg jublede da mailen tikkede ind i min indbakke – det bliver så spændende! Vi bliver i alt 11 bloggere ialt, fra Danmark, Belgien og Holland. Jeg glæder mig helt vildt til at fortælle mere, og endnu mere til flyveren letter og jeg skal på eventyr. I kommer selvfølgelig med på rejsen, for der e planlagt så meget spændende for os.

/ Ida

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.