DAG 7. SIGHTSEEING & FARVEL

Den sidste dag besluttede CamilleMaja og jeg at vi ville køre ud og spise noget dejlig morgenmad og sole på stranden i Limassol. Vi fandt det hyggeligste hipster bakery hvor vi kunne nyde denne lækre morgenmad. Jeg bestilte en tropisk smoothies bowl, det var lige hvad jeg havde lyst til i 30 grader.

Efter nogle timer på strandstolen og i solen gik vi hen på restauranten Noa som lå lige på stranden. Vi bestilte det lækreste mad og sad i sofaer og kiggede ud over vandet. Derefter tog vi hjem og hyggede med de andre inden vi drønede i lufthavnen kl 18.
Alt i alt har turen var været helt fantastisk! Jeg har bare mødt de skønneste mennesker, spist dejlig mad og bare haft det skønt!
Jeg kan varmt anbefale at rejse med Eliza was here – det er bare skønnere, mere ægte og personligt! Det er min anden rejse med dem og jeg kan ikke sætte en finger på noget.

Så måske en lille efterårsrejse – i kan booke alle de dejlige destinationer her.

 

*Rejsen er sponsoreret af Eliza was here.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.