DAG 6. OLIVENLUNDE, STRAND & MADKURSUS

Dette var mit første besøg på en olivenfarm – og stedet var fantastisk! Det var en stor luksus bjælkehytte midt ude blandt olivenlunde og frugttræer. Vi blev vist rundt, prøvede at plukke oliven og de dem blive knust i en maskine inden de skulle ligge i saltvand. Vi fik også en tur i haven/marken hvor vi plukkede og smagte friske figner, blommer og gule granatæbler – det var lidt et drømmested.

Min med-blogger CamilleMaja fandt denne strand nær olivenfarmen bagefter – vi trængte til at sole os og bade i det varme hav. Vi nød solen og vandet i nogle timer inden vi skulle tilbage til Eveleos Country House til madlavnings kursus.

Om aftenen havde vi madkursus med en kypriotisk kendt tv kok. Vi blev delt ind i hold, hvor vi hver stod for en ret. Jeg skulle tage del i hovederetten, som faktisk blev ret god. Vi brugte ingredienserne her over sammen med noget kød og vin. For hver ret vi skulle smage blev den præsenteret af det hold som havde kreeret den. Aften endte med alt for meget vin, men det var lidt en afslutning på en fantastisk uge.

Er i klar til at høre om den sidste dag?

*Rejsen er sponsoreret af Eliza was here.
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.