DAG 5. VINSMAGNING OG MIDDAG

Vi blev hentet om formiddagen og ført ud til to fantastiske og meget forskellige vingårde. Det var faktisk første gang jeg besøgte en vingaard, men med garanti ikke den sidste. Vi fik en rundvisning og smagte de skønneste vine. Det første sted – Argyrides var meget landligt og familiært og det næste top moderne. Det landlige botique vin sted ramte plet hos mig, jeg var klar til at flytte ind og nyde de kolde druer hver eneste dag. De havde eksisteret i over 200 år og var 5 generationer på stedet.  Deres produktion dækkede over 5 vine. 2 hvide og tre røde – og på nuværende tidspunkt også nogle Limited edition versioner.
Vingaard nummer to – Vlassides var en smule mere industrielt opbygget, hvor vi fik mere info om selve vinmarkedet. Kun 30-35% af alt vin på Cypern er egen produktion, resten er import. Men man var ikke i tvivl om at de brændte for vin. Og så var det lidt fantastisk at så moderne arkitektur mødte så smuk en natur i form af vinplanter så langt øjet rakte.

Vi afsluttede dagen med en middag i hyggelige Omodos – det smagte himmelsk! Vi fik meze, som er det kypriotoske svar på tapas. Alle hyggede sig og nød den dejlige mad. Denne dag var helt perfekt i mine øjne.

/Love

* Rejsen er sponsoreret af Eliza was here.
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.