DAG 1. KLOSTER PICNIC

Jeg satte vækkeuret til 08.30 og så stod jeg op og kiggede rundt omkring husene. jeg ankom jo i mørke, så jeg var nysgerrig for at se facilliteterne. Jeg var den eneste oppe, så jeg kunne mærke roen helt ind i knoglerne og en varm sol allerede.
Kl. 10:00 skulle vi alle stå klar og parat til en dag i bjergene med hiking og picnic ved et kloster.

I ægte cypriotisk safari stemning blev vi samlet op i denne bil. Vi kørte en god tur op og ned i bjergene med de smukkeste udsigter. Jeg måtte dog holde lidt fast en gang i mellem, da jeg har højdeskræk. Men jeg besluttede hjemmefra at denne tur også skulle være en personlig udfordring. Chaufføren var en ældre græsk herre, som fortalte at han havde kørt turen i 24 år, så det gav lidt tryghed.

Første stop var i vejkanten hvor vi skulle dufte/høre om denne plante, som de her på Cypern bruger i madlavning. Den dufter lidt ligesom karry, så jeg kan både forestille mig den i en gryderet eller ved noget kød. Jeg tror jeg vil hapse lidt med hjem, så jeg kan kokkerere en ret med det derhjemme.

Jeg havde desværre ikke mulighed for at deltage i hele dagens program på grund af sygdom. Men jeg fik min helt egen lille tur rundt med vores græske chauffør. Vi smagte blandt andet denne orange blomst – som indeni havde en sød frugt.  Vi besøgte også en lokal kaffebar og en lille lokal shop.

Dagens sidste stop var lige her med udsigt over bjergene og lige midt i skoven. Vi skulle nyde en picnic under træerne. Alt maden var hjemmelavet og smagte himmelsk. Det var Klea & Andreas som ejer Eveleos Country House som havde været i køkkenet.

Maden var så velsmagende og god. Vi sat samlet under træerne og nød den hjemmelavede frokost og et glas kold hvidvin.
Derefter kørte vi tilbage og tog en dukkert i den dejlige varme pool. Læs mere i næste indlæg.

*Rejsen er sponsoreret af Eliza was here.

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.