COFFEE WITH SOME GIRLS

Hej girls,

Jeg starter dagen med min søde mor, vi skal et smut forbi min yndlings butik Me&Eliza. Jeg skal ud og hente den fineste blomstrede kjole – og se alle de andre fine nyheder og brands. Bagefter skal vi ud og købe et lærred, jeg skal nemlig have malet et billede til min mors nye stue. I aften skal jeg drikke kaffe med to skønne piger. Måske kaffen bliver forvandlet til vin, hvem ved? Jeg kunne i hvert fald godt trænge til et glad iskoldt hvidvin. Jeg glæder mig til lidt tøsehygge, jeg er nemlig alene hjemme de næste tre uger. Det er slet ikke noget jeg er vant til, så jeg savner ham allerede.

PS. Jeg har modtaget de fineste ting med posten, i kan godt glæde jer til at se hvad det er.

STAY TURNED!

Share:

1 Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.