CLASSIC BLACK WATCH

img_0655

Hej piger! Der dumpede den lækreste pakke ind af døren i sidste uge. Pakken var fra Daniel Wellington – mit absolut yndlings mærke når det kommer til ure. Det første ur jeg vil vise jer, er dette fra Deres nye Classic Black kollektion. Urets rem er i sort kvalitets læder og detaljerne i sølv. Denne kollektion er spot on i mine øjne, da jeg elsker klassiske ting.  Jeg tog det faktisk på med det samme, da jeg altid har ur på til hverdag. Jeg kan ikke vente med at vise jer resten af pakken indhold – i kan godt glæde jer! Indtil kan i bruge koden: FASHIONIDA og spare 15% på hele webshoppen.

/IDA

Share:

2 Comments

  1. 6. november 2016 /

    Hvor er det fint og så med sort urskive 🙂
    Jeg glæder mig til at se resten af pakkens indhold.

  2. 6. november 2016 /

    Ej hvor er det et smukt ur ❤️ Så fedt, at det er helt sort!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.