CHERRY-ON-TOP

IMG_9787

Hej girls! Så fik jeg endelig mine cherry øreringe med posten, er de ikke cool? Jeg er elle-vild med dem og jeg er ret begejstret for hvor fine de er i virkeligheden. Jeg overvejer allerede at bestille dem i røde også. Et af mine nytårsfortsæt var jo at jeg ville blive bedre til at vise min personlige stil i stedet for kun at købe de helt klassiske ting. Min bedre halvdel er lidt chokeret over nogle af de ting jeg falder for, men jeg har besluttt mig for at folde mig ud og være MIG 100%! Jeg vil ikke bukke under for alle trends, kun dem jeg virkelig synes er mig. Man kan godt blive lidt forblændet i modeverden med alle de muligheder, men det er vigtigt at have hjertet med når man køber noget. I kan finde linket til øreringene her.

cropped-PicMonkey-Sample.png

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.