Céline trotteur bag

Hej piger,

Så blev det hvis tid til at afsløre mit nye taske køb fra Céline. Jeg har bare stirret på den de sidste par dage og jeg kan bare mærke helt ned i maven, hvor glad jeg bliver for den. Jeg elsker det helt simple og klassiske look. Det findes i to størrelser og jeg var slet ikke i tvivl om at det skulle være den lille – den store er for bombastisk til mig. Jeg købte den i Stylepaste som er strøget ind på første pladsen, på listen over yndling butikker i Århus. Jeg kunne have brugt en formue derinde, men i første omgang blev det denne darling. Jeg havde helt hjertebanken da jeg kørte kortet, men nogen gange må man bare slå til, kender i det? Kasper synes som altid at jeg er tosset når det kommer til køb som disse. Min trendsales profil er også blevet opdateret med et par ting nu, hvis i kunne tænke jer at lure lidt kan i finde min profil her. Der er et par lækre items, som er værd at besøge.

HA´EN FANTASTISK DAG!

cropped-PicMonkey-Sample.png

Share:

6 Comments

 1. 21. marts 2017 /

  OH MY!!!!! Den er SÅ smuk jo. You lucky gal’ <3

  • Fashion Ida
   Forfatter
   21. marts 2017 /

   Jeg er SÅ glad for den og jeg føler mig lidt heldig! <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.