CARRÉ JEWELLERY AW17

Carré AW17 Gem Candy øreringe.

Carré Gem Candy ørestikkerne er i forgyldt sterling sølv og er sat med en grøn chrom diopsid ædelsten. Øreringene er nåle stribet og funkler hele fantastisk i solen. Øreringene kan bruges som et sæt men også bare med en mixet med andre af Carrés smukke styles. Jeg ville bare lige prale lidt og så lover jeg at vise jer dem i action meget snart. Jeg er allerede så glad og taknemlig for dem.

 

Øreringene er modtaget i gave af Carré.

Share:

4 Comments

  • fashionpost
   Forfatter
   21. september 2017 /

   Det synes jeg også bare <3

 1. 22. september 2017 /

  Ej, jeg elsker Carré! Jeg købte et Gem Candy armbånd for lidt tid siden og det er så smukt og simpelt. De øreringe du har modtaget er godt nok også fine <3

  • fashionpost
   Forfatter
   22. september 2017 /

   Carré laver altså bare de smukkeste ting! Tak <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.