Carré / Aalborg Bloggers

Hej piger,

I skal selvfølgelig ikke snydes for lidt stemningsbilleder fra eventet i aften med Carré & Aalborg Bloggers. Aftenen var spot on og det gør mig rigtig glad at Aalborg Bloggers er startet med at lave events. Og så er pigerne bag, Liselotte og Eline super seje og skønne! Vi fik serveret bobler, lemonade og sushi. Min plan var jo at gå tomhændet hjem, men det skete ikke helt.. Jeg kan bare ikke gå fra den butik uden en lille lyserød pose – faktisk to poser, da jeg også fik en lille goodiebag. Jeg skal selvfølgelig nok afslører mit køb, men i må vente lidt endnu. Jeg vil nu bruge resten af aftenen på at kigge på ferie og nyde min fridag.

God aften!

Love / Ida

Share:

1 Comment

  1. 16. juni 2017 /

    Skønne billeder 😀 Og det var DEJLIGT du kom 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.