Business partner & en stor nyhed

 

Hej girls,

Jeg skal fortælle jer noget lidt vildt, uden at jeg kan afsløre for meget. Jeg har indgået et samarbejde med min mor og vi åbner inden for en månedstid en ny shop. Vi vil være at finde på facebook og instagram til at begynde med og hvis det går godt udvider vi med en webshop. Jeg kan ikke afslører hvilke produkter vi kommer til at have endnu, men i kan godt glæde jer – det gør vi i hvertfald! Jeg har længe drømt om at starte mit eget og nu giver vi det et forsøg – et forsøg med noget anderledes som vi begge deler en passion for og tror på!

STAY TURNED!

6 Comments

 1. 25. juli 2017 /

  Fedt – det glæder jeg mig til at hører endnu mere om 🙂

  • fashionpost
   Forfatter
   26. juli 2017 /

   Det er jeg glad for at høre 😀

 2. Heidi GT
  2. august 2017 /

  Tillykke , det lyder skønt !
  God vind fremover

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.