BOLSJE STRIBER PÅ EN SØNDAG

Hej piger,

Har i set denne nye skjorte fra Kokoon? Jeg elsker Kokoons lækre og rene matrialer, denne er lavet i silke og er blød som smør. Skjorten er lidt længere bagpå. Jeg sætter virkelig pris på de mærker hvor man kan mærke at kvaliteten er i top, så får man ikke ligeså røde kinder når man køre dankortet. Kokoon forhandles hos Me&Eliza i butikken og på deres wekshop – de er altid søde og vil helt sikkert gerne sende en afsted hvis du ikke kan leve uden, som jeg.  Sandalerne har jeg fået i gave af Kasper og jeg overvejer dem allerede i brune. Det er svært at finde behagelige sommer hæle – men disse får top karakter.

Jeg ville også bare lige flashe denne lækre skjorte og ønske jer en skøn søndag aften!

Leowulff taske, Kokoon skjorte, Céline solbriller.

Share:

3 Comments

  • fashionpost
   Forfatter
   29. maj 2017 /

   Tak søde! Det gør du i hvert fald også <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.