BØRNE HJØRNE #1

Vi er så småt begyndt at gøre klar til vores lille purk flytter ind. Det er jo faktisk kun 4 uger tilbage, så før vi får set os om, er vi en lille familie – det er SÅ vildt.

Jeg fandt denne fine tallerkenrække for et par uger siden, i den fineste loppe/vintage butik i en by som hedder Kokkedal. Jeg kunne bare lige se den for mig over puslepladsen – og den er som skabt dertil. I bliver nød til at lure deres instagram her.

  • Puslepuden er fra Kongens Sløjd – jeg tænkte at lidt blomster kunne godt gå, selvom vi venter en lille dreng.
  • Pusletasken er fra MiniMic og i det lækreste kernelæder. Den kan godt virke lille, det har jeg i hvertfald fået nogle kommentarer på – men den er bare designet og indrettet, så den lige præcis kan indeholde de nødvendige ting for os.
  • Den lille fine lomme på lillePer sengen er også fra Kongens sløjd og fra to søde veninder.
  • Gaver & genbrug er resten. Vi fik så mange ting til babyshower og derinden. Jeg er så taknemmelig for alle de fantastiske mennesker vores lille A kommer ud til. [Jaaaaa, der var nok en lille teaser på navnet – men i må vente med afsløringen til at han er født].

Jeg glæder mig til at dele flere børne hjørne indlæg med jer!

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.